Pitkä päivitystauko takana... Kesäkuu meni kirjaimellisesti kuin siivillä, nytkö se on jo ohi?!? Mikäli kalenteri on oikeassa niin tottavie mennään jo heinäkuussa! 

Kausi päätettiin hauskojen kilpailuiden "Jamboreiden" merkeissä. Kilpailussa ratsastettiin sekä koulu- että esteosuus ja kummankin lajin yhteispisteet ratkaisivat voittajan. Jokainen kilpailija ratsasti omalla tasollaan, joten mukaan mahtui kaikentasoisia kisaajia. Päivä oli todella mukava ja leppoinen, kaikilla näytti olevan hauskaa ja kilpailijat tukivat toinen toisiaan. Ehdottomasti uusimisen arvoinen kauden lopetus :) Sijoittuneet palkittiin mm. yksityistunnilla, normitunneilla ja useilla tavarapalkinnoilla.

Kilpailun voitti Emmi Veijola, ponilla Rebecca. Toiseksi tuli Sofia Pulkka ja Lilli. Loput tulokset lisään tänne kunhan saan ne käsiini :) 

Hauskoja poikkeuksia tuloslistaan, sillä kaikkien turvaratsu Vekkis suoritti nopeimman esteradan, mutta valitettavasti pudotti yhden esteen. Flamingo taasen lunasti ensimmäisen sijan kouluosuudelta! Välillä on vaikea veikata voittajia ;)

Kesän leirit alkoivat hyvissä tunnelmissa juhannusviikolla. Kaikki on sujunut mallikkaasti ja leiriläiset ovat olleet reippaita ja iloisia. Illan irtotunnit ovat myöskin sujuneet hienosti.

Hinte on myöskin kunnostaunut tuntihevosena ja opetteleekin nyt tunneilla olemista. Se on mennyt valtavan hienosti! Mikäli Hinte on vielä syksyllä Uotilassa, liittyy se tuntihevosten joukkoon ainakin osittain.

Pieni ja ihana Tatu palasi myös kotiin Pelto-Ollilasta. Tatusta on kuoriutunut hieno ratsunalku ja nyt kesän aikana se opettelee vielä lisää. Tatu on mukana tunneilla heti syksystä :)

Viime viikolla haimme Uotilaan kaksi uutta hevosta. Toinen hevosista on kaunis rautias tamma Adeley. Adeley on vielä nuori, mutta kesän aikana sitä jatkokoulutetaan enemmän ja syksyllä jatketaan koulutusta tuntien ohessa. Adeley on kiltti ratsastaa ja hoitaa ja se liikkuu kauniilla askeleella. 

Felicia´s lady Angelica "Flika", on suomessa syntynyt puoliveri jonka isä on upea Königin's Sohn. Flika on osaava ja reipas ratsu. Se on kilpaillut HeA tasolla ja sillä on hypätty 110cm estetreenejä. Irtohypännyt se on 160cm okserin lähes paikaltaan, joten ponnua tuskin puuttuu ;) Esteillä kuumiaa, samoin satunnaisesti sileällä. Hoitaessa ja käsiteltäessä todella kiltti.

Kerromme lisää molemmista hevosista kunhan vielä paremmin pääsemme tutustumaan niihin. Kuvia tulaa varmasti loppuviikosta :)

p.s Bianca kasvaa hurjaa vauhtia ja Karamelliponin synnytys lähestyy :)

 -Nora-

Cindy ja Eerika leirillä