15.4 aloittivat Uotilan mestisryhmäläiset kisakautensa ulkopuolisissa kisoissa. Kilpailut järjestettiin Keravan Ratsastuskoululla. Aamulla lähtö oli jo ensimmäisten kanssa klo 8. Keravalla purettiin kamat ja ponit jolloin Mona pääsi hakemaan uutta satsia heppoja kisapaikalle. Ensimmäisessä luokassa starttasivat Senna ja Mandy sekä Kia ja Mandy. Radat olivat Mandyn ihka ensimmäiset ikinä (paitsi uotilan omat edeltävät harkkakisat)!! Hiukan oli Mandy jännittynyt ja käveli kisapaikalla hieman hermostuneesti. Poni rauhoittui hetipikaa kun se sai satulan ja ratsastajan selkäänsä. 

Ensimmäisenä vuorossa olivat Senna ja Mandy. He suorittivat oikein esimerkillisen ja nätin 40cm radan, tuloksella 0/4. Harmittavasti uusinnan viimeinen este putosi. Kia ja Mandy tekivät myös hienoa työtä, vaikka ponin pienoinen väsymys olikin jo selkeä. Tahdikas ja siisti rata, tulos 0/0 ja sijoitus 2.! Onnea Kia, ei huonommin ollenkaan kun molemmat olivat aivan ensikertalaisia ulkopuolisissa kisoissa! 

60cm luokassa starttasivat Suvi ja Emmi Rebecalla, Sari Ekspertillä ja Veera Ageialla. Suvi ratsasti reipasta rataa, mutta kesken radan Rebecan häntäremmi irtosi. Hupsis! Emmi joutui radalle hieman lyhyellä verkalla, mutta teki hienon radan kovasta jännityksestä huolimatta! Tulos molemmilla 0/0. Tämä oli myös Emmin ensimmäinen ulkopuolinen kisa, joten ylpeä saat olla 0 tuloksesta!

Sari ratsasti Ekillä sujuvan ja mallikkaan radan tuloksella 0/0 myöskin, samoin Veera Ageialla. Tasaisen hyvää 0/0 tulosta siis 60cm luokassa :) Hienoa tytöt ja hepat!! 

80cm radalla oli 3 ratsukkoa, Suvi&Eki, Veera&Ageia sekä Ida ja Sami. Suvilla kävi hieman köpelösti kun Eki kompuroi ennen starttia... Suvi putosi Ekin kyydistä suoraan katsomoon! Onneksi Suvi onnistui putoamaan suoraan jaloilleen ja suuremmilta vahingoilta vältyttiin. Koska lähtömerkkiä ei oltu vielä annettu, ei Suvia hylätty luonnollisestikkaan :) Radalla Eki otti muutaman puomin alas ja lopulta kielsi ulos. Erikoisesteitä ei ollut Eki varmaan ikinä nähnyt, eli siihen nähdne vallan mainio suoritus!! Poniini meni kuitenkin hienon radan kielloista huolimatta. Veera ratsasti Ageialla erittäin mallikkaasti tehden jälleen 0/0 tuloksen. Samoin teki Ida Samin kanssa, vaikka Sami olikin alkuun sitämieltä että esteitä on tarkoitus kytätä, ei hypätä! :) Hienosti Ida ratsasti Samin yli jokaisesta erikoisesteestäkin! Ihan ei sijoituksia tytöille tullut, mutta liki oli! Veera tuloksissa 12. ja Ida 9.! Hienoa!

90cm luokassa starttasi Ida Samilla. Ida teki todella upean ja tarkasti ratsastetun radan! Valitettavasti uusinnan kaksi viimeistä estettä kuitenkin tippui, joten tulos 0/4. Ei ihan huonosti kuitenkaan, kun nämä olivat myös Idan ensimmäiset ulkopuoliset kisat Samilla! Eikä kisoja ole takana kuin 2 oman tallin harjoitus semmoista :) 

Hieno päivä ja hienot ratsukot, apujoukkoja unohtamatta!! Tästä on mielettömän hyvä jatkaa harjoitteluja kohti kevään ja kesän mestaruuskisoja!

-Nora-