Heipä hei jälleen :) Uotilassa asiat pikkuhiljaa taas alkavat sujumaan yksi kerrallaan. Onneksi mennään kovaa vauhtia kevättä ja kesää kohden! Kevään edetessä 1 tallia aletaan remontoimaan, joten vapaaehtoiset remonttiapurit voivat ilmoitella olemassaolostaan :) Myös Uotilan sivuille (facebook ja blogi) tulee varmasti lähempänä remonttitalkoita tarkempia päivämääriä ja kellonaikoja. 

Viikonloppu sujui taas lumisissa merkeissä. Muutaman hevoset pääsivät piristäytymään pellolle hankeen tai westernkurssille! Lauantai ja sunnuntaipäivän kestänyt westernkurssi oli kävijöilleen kovin mieleinen. Ja hauskalta meno kiletämättä näyttikin! Kiitos tuhannesti Päiville, joka tutustutti 8 ratsastajaamme lännenratsastukseen ja koko lajin saloihin! Kuvia saamme varmasti näytille ainakin muutaman :) Mikäli kysyntää riittää voisimme harkita uuden kurssin pitämistä helmikuussa. Ilmoittakaa reippaasti mikäli mielitte vielä uudelle länkkäkurssille!

Helmikuun aikana olisi tarkoitus järjestää myös poniagilitykurssi! Siitä lisää kun asia varmistunee :)

Bambin masu kasvaa ja varsuli pitää aika-ajoin kovaa menoa. Bambi on kovin tyytyväinen oloonsa ja nautiskelee elämästä. Bambille on nyt saatu muutama pieni ratsastaja jotta sen peruskunto pysyisi yllä ennen varsomista. Nyt massu varmasti alkaa kasvamaan hurjaa kyytiä varsomisen lähestyessä. Toivotaan että varsa pysyy masussa kuitenkin huhtikuuhun asti, niin ei varsa joutuisi aloittamaan elämäänsä kovin kylmien ilmojen keskellä.

Kenttää aurailtiin pikkuisen, jotta mahdollisesti myös tuntilaiset pääsisivät hieman kentällä pyörähtämään. Nyt odotellaan vielä että sataa hieman lisää, niin kentän pohja on hyvä :) Nyt siellä kyllä pystyy hyvin ratsastamaan varovasti, mutta joistain kohdista se voi olla kengättömille poneille aavistuksen liukas. Lupasivat että tällä viikolla tulisi vielä 20cm lisää lunta, joten pitoa on tiedossa. Mulle riittäisi kyllä vallan hyvin tämä lumimäärä...

Sitten lopuksi muistuttelen vielä, että laittakaahan tallien ovat ja ulkokarsinoiden ovet huolellisesti kiinni kun poistutte tunnille tms. Ei tallit pääse kylmettymään :)

HUOM! Hoitajienkokous maneesin kahviossa 28.1. klo 14 alkaen!

-Nora-