Huhheijjaa! Kevät on aina kiireistä aikaa! Kesä tulee kovaa vauhtia ja hevosten kera nautimme lämpöisistä ja aurinkoisista kevätpäivistä. Pikkuhiljaa pihoja on saatu sivoiltua, tarhoja kunnosteltua ja sen semmoista pikkuaskaretta tehtyä.

Muistattehan kaikki että tulevana viikonloppuna, eli 12.5 on tallin PIHATALKOOT alkaen klo 14! Talkoisiin osallistuville hoitajille on luvassa myös leffailta talkoopäivän päätteeksi! Hoitajien vanhemmat ja muut asiakkaat ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan kunnostamaan pihoja kesäkuntoon! Mukana voi tuoda mm. haravoita, lapioita, kottikärryjä tms. mitä nyt voi ajatella olevan tarpeellista pihatalkoissa :) Nähdään lauantaina!

Tatu lähtee näillä näkymin perjantaina 11.5 pois muutamaksi kuukaudeksi. Suttu Pelto-Ollilasta ottaa sen heille sisäänratsastettavaksi kun minulla itsellä ei riitä aika ja apukädet. Onneksi Suttu lupasi auttaa ja pistää Tatun ratsastettavaan kuntoon muutaman kuukauden aikana jotta minun on helpompi sitten jatkaa sen kanssa yksin. Kiitos jälleen Pelto-Ollilaan!

Bambi ja Bianca voivat mainiosti. Varsa kasvaa ja vahvistuu päivä päivältä. Bianca on todella rohkea, se ei oikeastaan pelkää mitään! Voi olla että joudumme vielä halkomaan hiuksia tämän pikkuriiviön kanssa ;) Tallin muut hepat ovat ottaneet pienen olennon hyvin vastaan <3

Sitten suru-uutisia :( Valitettavasti Troia lähtee Uotilasta toukokuun lopulla, 20pvän tienoilla. Troian omistaja olikin päättänyt myydä ponin ja näin se lähtee uuteen kotiinsa piakkoin. Harmi, sillä Troia oltiin juuri saatu sopivaan kuntoon ja jatkokoulutettukkin sitä kerittiin yli kuukausi opettajamme toimesta ennen kuin se edes tuli tunneille mukaan.

Onneksi kuitenkin saimme mahtavan uutisen heti suru-uutisen perään! Lähistöltä eräs perhe etsi omalle hevoselleen ylläpitokotia ja ottivat meihin yhteyttä. Kävimme katsastamassa Astor-hevosta ja uskomme sen sopivan hienosti joukkoomme! Tämä "keltainen" herrasmies on hyvin kiltti ja kärsivällinen luonteeltaan. Ratsastaessa saattaa olla välillä laiskahko, mutta siitä löytyy myös reippaampi vaihde heti kun ratsastaja hieman pyytää enemmän :) Astorilla on ajoittain myös hieman pilkettä silmäkulmassa. Kuulostaa hyvältä, eikö! Astor on noin 160cm korkea ja tulee tekemään kaiken tasoisia opetustunteja. 

Astor kotiutuu toukokuun aikana! Toivotetaan tervetulleiksi Uotilaan Astor ja lisäksi koko Astorin huoltojoukko! 

-Nora-