Kevät on tullut ja kesää odotellaan. Onneksi ollaan satu kokea jo muutama lämpöinen päiväkin! Kovasti odotellaan pihan kuivumista ja Bambin varsaa, edelleenkään ei ole pieni syntynyt. Bambi on kuunnellut jo liian kiltisti meidän toiveita mahdollisimman myöhäisestä varsasta ;) 

Floppe astui mukaan remmiin viime perjantaina. Petri ja Anne hakivat ponin samalla reissulla kun olivat kyläilemässä pohjanmaalla sukulaisten luona. Floppe on jo kerinnyt hurmaamaan meidän kaikki täysin! Poika on oikea herrasmies, kiltti ja kaikin puolin helppo tyyppi. Nyt se on jo kerinnyt kahtena päivänä olla mukana tunnilla! Floppe osaa kyllä olla välillä hieman äijä ja malttamaton, mutta unohtaa sen kun muistuttaa kuinka meillä käyttäydytään :) 

Sunnuntain harjoitus koulukisat sujuivat hienossa säässä mallikkaasti! Paikalle oli saapunut aika paljon ulkopuolisiakin ratsukoita, mutta 4 luokasta 3:n voitti Uotilan omat hepat :) Hienoa! Seuraavat kilpailut on 6.5 ja ne on seuratason estekisat.

Ensi viikonloppuna Uotilan valkkalaisia lähtee PunRan järjestämiin koulukisoihin. Tsemppiä kaikille kisoihin osallistuville ratsukoille!!

Ponien talli valmistui viime viikonloppuna ja sinne on nyt majoitettu ponit. Ulkopuoli on vielä keskenräinen, mutta sisätiloistaan talli on täysin valmis :) Kalterit talliin tehdään myöhemmin kesällä, samalla kun tallin pääsee maalaamaan. Ulkokuori valmistuu myöskin hiljalleen :) Ponilandiassa asustaa nyt Mandy, Tatu, Leevi ja Rymy. Myös ponien varusteet löytyvät ponien tallista! Muistattehan kaikki kulkea vain hiekkatietä pitkin talliin ja maneesiin!!!

HUOM!! Nurmialueilla kävely on nyt EHDOTTOMASTI kielletty! Nurmet ovat todella märkiä ja menevät pilalle jos niissä kävellään. Myöskään hevosia ei tule kävelyttää missään tapauksessa nurmialueiden päältä. 

Myös kenttäkausi on päästy aloittamaan kun kenttä on sopivasti kuivunut :) 

Nora

Floppe treenissä 23.4