Kesälomat alkoivat koululaisilla, vaikkakin harmittavan sateisissa merkeissä. Nyt se kuitenkin on, kauan odotettu KESÄLOMA ja toivon mukaan hyvin hevosen tuoksuinen teillä kaikilla :) Vielä hetken aikaa on käynnissä normaalit viikkotunnit ja sitten kesäkuun lopulla starttaa odotetut kesäleirit! Leirit ovatkin täyttyneet jo aikapäiviä sitten, joten innokasta porukkaa on leireille tulossa. Ihana leirikesä taas tiedossa Uotilassa!

Hieman heppa-asioita, iloisia ja valitettavasti myös kovin surullisia...

Tänään tallillemme saapui ihana pieni ruunivoikko welshponi, joka on kaunis kuin karamelli. Tyttö ristittiin heti Melliksi, koska se on aivan kuin herkullinen karamelli :) Melli on tiine ja tulee varsomaan heinäkuussa. Melli on toistaiseksi vielä yksityisessä omistuksessa, mutta ehkäpä tulevaisuudessa tämä rakastettava pieni tyttö otetaan mukaan myös tunneille! Toivotetaan kaikki yhdessä Melli tervetulleeksi Uotilaan!

Vekkis nuorentui juuri muutaman vuoden.. hupsista! Olemme ilmoittaneet nettisivuillamme virheellisesti Vekkulan olevan syntynyt vuonna 1995, todellisuudessa Vekkis on syntynyt vuonna 2000. No sattuuhan näitä ;)

Sitten surullisiin uutisiin... Yksi suurista persoonista on poissa. Ismolla todettiin pahoja muutoksia lanneselän alueella ja jouduimme päästämään Ismon ystäviensä luokse taivaslaitumille. Kipuja ei olisi koskaan saatu pois, eikä Ismo olisi voinut enään elää täysipainoista hevosen elämää ja liikkua säännöllisesti. Tämä oli valtavan surullista, sillä Ismossa oli toivo upeasta hevosesta kouluradoille. Ismo oli myös suuri persoona ja meidän ikuinen pikkuvauva. Nyt Ismo laukkaa ikivihreillä niityillä yhdessä parhaan ystävänsä Rallin sekä 11 muun rakkaan ystävämme luona. Nauti olosta ilman kipuja, humppaa ja laukkaa villisti, sillä sitä sinä rakastit <3 Ikuisesti sinua kaivaten, Uotilan tallilaiset.

Huomenna on vuorossa ratsastuskouluoppilaiden estechamppioonien. Epäviralliset mestikset järjestetään Nurmijärven ratsastuskoululla. Päivityksiä kisoista myöhemmin :) 

-Nora-