Vaihtelu virkistää, viikonloppuna mestisläiset kävivät vuorostaan Nurmijärvellä koulukilpailuissa. Mukaan lähtivät Kia ja Mandy, Jenni ja Celine, Senna ja Sussu sekä Outi ja Champpa. Kia ja Jenni osallistuivat luokaan HeC:1. Kia ratsasti Mandyllä oikein kivan ja tasaisen radan ja tulokseksi Kia kahmaisi hienot 62,750%, lopputuloksissa Kia ja Mandy olivat 11:sta. Celine oli kisapaikalla odotettua rauhallisempi, kaikki ylimääräiset pörinöinnit ja kyttäilyt olivat tipotiessään! Jenni sai Celinen hienosti eteenpäin radalla ja joukossa oli hurjan hienoja pätkiä! Tuloksena loistavat 64,000%! Lopputuloksissa Jenni ja Celine sijalla 9. Onnea tytöille!

 

Jenni & Celine ja Kia & Mandy

Myöhemmin starttivuorossa olivat Senna ja Sussu sekä Outi ja Sami, luokkana Aikuisratsastusmerkin kouluohjelma 2010. Sussu oli verryttelyssä hienompi kuin koskaan aikaisemmin ulkopuolisissa ja radalle Senna saapui hyvin rauhallisena. Tuttuun tapaan Senna ratsasti todella miellyttävän tasaisen radan, tehden kaikki tehtävät huolella. Tuloksena reilu 61% joka oli oikein hieno tulos kovassa joukossa! Hienoa! 

 

Sussu radalla Sennan kanssa

Outi pääsi pitkästä aikaa mukaan kisoihin Champalla ja oli silminnähden onnellinen :) Onhan Outi ja Sami kieltämättä upea pari! Vaikka Sami on ollut hieman jumissa kropastaan nyt, niin silti radalla hevonen nousi aivan uudenlaisiin atmosfääreihin! Oli huisan hienoa nähdä kuinka Champpa nautti esiintymisestä. Ja kyllä itselläkin silmä lepäsi nähdä jälleen "vanha pari" yhdessä radalla, hihhiii! Radan unohduksesta ja muutamasta pahasta rikosta huolimatta Outi sai loistavat reilut 64% tuloksen. Tämä tulos oikeutti kauniin ratsukon sijalle 4.! Opettajamme Petra oli myös mukana oman hevosensa kanssa ja sijoittui luokan toiseksi.

Outi ja Sami palkintojen jaossa

Ensi viikonloppuna 26.5 onkin sitten ESRA:n alueen koulumestikset Hyvinkäällä! Siellä nähdään meiltä 3 ratsukkoa. Mukaan lähtevät: 

  •  Senna Raiski ja Sweet D Mayprincess "Sussu"
  • Kia Reijonen ja Mossvalley Romance "Mandy"
  • Outi Partanen ja Champagne "Champpa"

Kilpailut alkavat aikaisin aamulla (klo 8) ja ponit starttaavat ensimmäisinä. Ponien finaali ratsastetaan n. klo 11. Sennut starttaavat päivän viimeisinä ja Outin arvioitu lähtöaika on n. puoli 9 illalla. Sennujen finaali ratsastetaan n.klo 22. Kaikki ovat tervetulleita paikanpäälle kannustamaan Uotilan Teamiläisiä!!

-Nora-