Ihanaa Ihanaa Ihanaa se olisi sitten Joulukuu :) Ja ensimmäinen kalenteriluukku on avattu.

Puucee valmistuu pikkuhiljaa ja sen avajaiset pidetään viikonloppuna, ken sen saakin sitten ensimmäisenä testata ;) Puucee sijoitetaan lantalan viereen.

Katrillin kellotus tehtiin eilen keskiviikon valmennusryhmän voimin ja ensimmäiset katrillitreenit onkin sitten tiistaina 6.12. klo 14.00 --> Jouluriehaan on tulossa paljon loistavaa ohjelmaa!

Kristasta tuli tänään poniratsastaja, kun hän tutustui Sussun kanssa hyppäämisen saloihin. Krista hyppää nyt Sussulla ainakin muutamia kertoja, jotta saadaan ponin tekniikkaa hiottua ja vietyä eteenpäin. Sussu meni todella hienosti, mutta ei oikein noteerannut pieniä esteitä. Vasta kun esteen olivat noin 80cm korkeita, alkoi Sussu vasta hyppäämään. Taitava pieni poni vauva!

Tänään oli 4-hengen lapsiporukka varannut itselleen yksityistunnin, joten päivä starttasi tuntien osalta jo klo 15.00.

Pikkulinnut kertoi, että welshien kuljetus Hollannista lähtisi kohti suomea 13.12. joten peukut pystyyn, että saapuvat Suomeen ennen jouluriehaa ja matka taittuu turvallisesti. <3  

Leirit täyttyvät yllättävän kovaa kyytiä, joten muista varata paikkasi ajoissa jos mielit leireilemään Uotilaan :) Muistakaa kurkkia myös kesän 2012 kurssitarjontaa!! Luvassa on paljon mielenkiintoisia kursseja.

Kuten muutamat teistä jo tietääkin on tammikuun puolenvälin jälkeen tulossa viikonlopun (la - su) kestävä Länkkärikurssi. Kurssille mahtuu mukaan 8 ratsastajaa ja ratsastus tapahtuu 2 ryhmässä. Teoriassa käydään läpi mm. lännenratsun ja ratsastajan varusteita, historiaa ja videomateriaalia. Ratsastajat pääsevät ratsastamaan oikeissa lännensatuloissa. Lisää infoa kurssista löydät kahvilan seinältä pian.

Nyt iltatallin teko kutsuu, nähdään tallilla ja turinoidaan lisää täällä ja siellä :) 

-Mona-