Heipparallaa.

Eilen vietettiin Uotilan Hyväntekeväisyyskilpailuiden toimihenkilöiden pikkujouluja Perttulan Rientolassa. Pikkujoulut sujuivat  oikein mukavissa tunnelmissa. Mukaan oli saapunut kiitettävän moni, mutta valitettavasti aivan kaikki eivät päässeet paikalle. Uotilan pikkuväki esitti kepparinäytöksen jonka lopuksi 2 keppari lahjoitettiin paljon Uotilan eteen tehneille Kiki Riekkiselle ja Mia Kainulaiselle. Oli kyllä hienot kepparit! Pitäkää niistä Kiki ja Mia hyvää huolta :) Ilta jatkui aikuisten kesken ja saimme nauttia hyvästä musiikista ja loppuillasta karaokesta. Hauskaa oli! Ja kiitos kaikille järjestäjillä ja mukana olleille! Tässä vielä linkki Ritva Waris-Wörlinin kuviin pikkujouluista: 

warisworlin.kuvat.fi/kuvat/pikkujoulut%203.12.2011/

Perjantaina Krista ratsasti Chalettoa kun harjoittelee nyt sen kansas hieman puomeja ja kavaletteja. Chaletto on ihan sinut Kristan kanssa ja Krista on sopivan rauhallinen treenaaja sille. Chaletto meni jo todella paljon paremmin kuin edelliskertana ja päästiin jo tekemään hieman vaikeampia harjoituksia. Alla kuva Kristasta ja Chaletosta :) 

 

Torstaina juoksutin Jadea ensimmäistä kertaa sivuohjilla. Se on vielä ollut jokseenkin jännittynyt ravissa joten ajattelin auttaa sitä hieman tajuamaan kuinka päin sitä olisi parempi liikkua. Jade on niin viisas ettei se ollut moksiskaan niistä ja juoksi kuin vanha tekijä. Perjantaina oli taas ratsastuksen vuoro ja nyt tuntui siltä että Jade on jo löytänyt paremmin omaa moottoria. Vielä hetkittäin jää hitaaksi. Laukat sujuvat jo kiitettävästi, nyt päästiin tekemään jo hieman useampi nosto. Laukoissa poni kuitenkin vielä väsähtää nopeasti. Ensi viikolla taas irtohypätään. Tässä vielä kuva Jadestakin. 

 

 Lauantaina valkkatuntilaiset hyppäsivät ja siellä oli taas vauhtia ja meininkiä :) Sennalle ja Sussulle pidin tunnin ratsastuskoulun tuntien jälkeen. Hienon näköistä menoa Sennallakin vaikka Sussu on vielä aivan uusi tuttavuus. Sennan tunnin jälkeen hoitajat harjoittelivat joulunäytelmää Riitan ohjauksessa muutaman tunnin. Esityksestä tulee super hauska ja tytöillä oli taas ylienergiaa :) Sunnuntaina on vuorossa kepparikatrilliharjoitukset. 

Siirtotallin saapuminen myöhästyy hieman ja uusi talli tuleekin vasta 15pvä. 

-Nora-