Loppuviikosta jouduttiin kovien pakkasten vuoksi perumaan joitakin tunteja. Sunnuntaina pakkaslukemat näyttivät aamulla -33, ja kaikki sunnuntain tunnit peruttiin, rataharjoitukset mukaanlukien. Harmittavaa, mutta vaihtoehtoja ei ollut. Peruutetut tunnit pidetään kevään mittaan ja opettaja ilmoittaa niistä erikseen.

Rataharjoitukset siirtyivät viikolle eteenpäin, eli ne ovat  12.2 klo 14 alkaen!

Uusi ystävämme Troia on sopeutunut tallille todella hyvin. Hän on kovin ihastuttava ja hellyyttävä. Hieman tuhdissa kunnossa, mutta eiköhän tuosta hiljalleen kunnon kohotessa solakoidu :) Tulevan viikon Troia on vielä henkilökunnan ratsastuksessa, mutta heti sitten siirtyy mukaan tunneille. Hän on kaikinpuolin symppis tyyppi ja toivomme että hän on oikeanlainen heppa meidän käyttötarkoituksiin.

Mandy on kunnostautunut vasemman laukkansa kanssa erinomaisesti. Sen kanssa tehty työ on ollut todella palkitsevaa, vaikka kertoja ei ole montaa ollut. Se on niin nöyrä ja halukas oppimaan, ratsastuksen jälkeen se laittaa päänsä kainaloon ja kertoo olevansa kovin tyytyväinen. Siitä ei paljoa poni hellyyttävämmäksi muutu! Tunneilla se menee jo melko suvereenisti, mutta vielä herkkyytensä vuoksi se on käytössä vain muutamilla ratsastajilla. Hiljalleen sitä aletaan laittamaan useammalle eri ratsastajalle. Kertakaikkisen loistava pikkuponi jossa näemme hurjasti potentiaalia!

Jade teki ensimmäisen virallisen tuntinsa lauantaina pakkasen paukkuessa. Suvi ratsasti sillä lauantain ensimmäisellä tunnilla ja Petra kehui Jaden menneen oikein hienosti, joskin virtaa oli melkoisesti :) No olihan se arvattavissa kun loppuviikosta liikutus oli pakkasten takia hyvinkin kevyttä. Hyvä Jade!

Pakkasten takia myös uusi shetulandian teko on viivästynyt. Alkuviikosta pitäisi alkaa jälleen tapahtua. Uutta varustetilaa saadaan odotella vielä jokusen aikaa, sillä projekti on vielä kesken. Toivotaan että viimeistään maaliskuun aikana sekin saataisiin pihaan :) 

Hoitajille vielä, laittakaahan Monalle viestiä tulevista hoitsuista ja mahdollista hoitopäivistä. Saataisiin hiljalleen uusi hoitsulista käyttöön ja kaikille omat hoitajat. 

-Nora-