Tämän viikon loppu oli kuhinaa täynnä. Ensiksi perjantaina saapui juuri pimeän tullen uusi siirtotalli. Se olikin aikamoinen projekti ja meinasi pahemman kerran myöhästyä aikataulusta. Onneksi kuitenkin saatiin talli ajoissa perille ennen uusien ponien saapumista. Tallin paikoilleen saanti oli myöskin oma projektinsa. Onneksi talli saatiin kuitenkin sille tehdylle paikalle vaikka aikaa taisi mennä kolmisen tuntia. Simo kävi asentamassa heti lauantai aamusta siihen hienot valotkin! Nyt siellä on ihana paritalo hepoilla :) 

Tytöt odottavat ponien saapumista

Lauantaina oli myös täynnä odotusta ja iloa. Pitkään odotetut ponit saapuivat vihdoin Hollannista. Aamun tunnit tuntuivat ikuisuudelta, kun lopulta yhden aikaan ponit kurvasivat pihaan isolla rekalla. Kaikki ponit olivat hyvässä kunnossa ja virkeitä. Toissa yö oli vietetty ja levätty Ruotsissa ja pe-la yö olivat matkustaneet laivassa kohti Helsinkiä. Kaikki ponit tulivat talliin reippaasti. Bambi ja Mandy osoittautuivat heti kättelyssä kovin reippaiksi ja sosiaalisiksi. Molemmat olivat aivan lungisti uusien ihmisten ympäröimänä. Bambi oli kova halailemaan ja laittamaan päätään syliin. Ihania! Cindy oli hieman muita arempi, mutta annetaan hänelle rauha tutustua uuteen paikkaan omaa tahtiaan. Varsa lähteekin alkuviikosta oman perheensä luokse, vaikka voisimme hyvin pitää sen meillä kotonakin, ihastuttava tyyppi :) 

Ensimmäinen uusia asukki odottaa ulospääsyä

Cindy ja Iiris

Mandy ja Cindy

Bambi saapuu Suomen kamaralle kovin iloisesti

Lauantaina loppuillasta olikin sitten JouluRiehan kenraaliharkat jotka sujuivat hienosti kaikinpuolin.

Sunnuntaina oli virallinen Riehapäivä ja kuhinaa tallilla oli puolesta päivästä aina ilta seitsemään. Ensimmäinen näytös päästiin onneksi aloittamaan aikataulussa vaikka Cindy poni ja vauveli yrittivät kaikin keinoin myöhästyttää riehan alkamista. Olimme päästäneet ponit jaloittelemaan maneesiin ennen riehaa, mutta nämä kaksi eivät olisi ihan suosiolla halunneet enään antaa kiinni :)

RIehassa kaikki näytöksen sujuivat todella hyvin. Viimeisen näytöksen katrilli meni hieman villiksi, mutta siitäkin selvittiin loppupeleissä ihan hienosti :) Kiitos kaikille mukana olleille hoitajille, avustajille, vanhenpainyhdistykselle sekä kaikille muille auttajille ja JouluRiehan toteuttajille! Ensi vuonna jälleen uudestaan!

Kuten aikaisempinakin vuosina, myös tänä vuonna palkitsimme joukostamme muutaman erityistä mainintaa ansaitsevat. Tittelit jaettiin jälleen Vuoden Juniori ja Seniori ratsastajille sekä Vuoden Hoitajalle. Seuraavat henkilöt palkittiin:

  • Vuoden Senioriratsastaja: Outi Partanen
  • Vuoden Junioriratsastaja ja kirtopalkinnon saaja: Sofia Pulkka
  • Vuoden Hoitaja: Anna Rapo 

URA Ry palkitsi seuraavat: 

  • Vuoden Kilpailija: Senna Raiski
  • Vuoden sisukkain: Nelli Junttila

Suuren suuret onnittelut kaikille palkituille! Ja kiitos kaikille hoitajillemme kuluneesta vuodesta!

-Nora-