Sunnuntain rataharjoitukset sujuivat hyvissä merkeissä. Verryttely tapahtui käynnissä ja ravissa kentällä ja kaikki hepat osasivat käyttäytyä esimerkillisesti :) Rataharjoituksiin osallistui yli 20 ratsukkoa ja kaikilla meni radat todella hienosti! Hienoa ratsastajat!

Viime viikko sujui kaikinpuolin flunssaisesti. Varmaan koko henkilökunta poti lenssua viikon verran! Krista taisi olla parhaimmassa kunnossa ja näin hänelle lankesi heppojen ratsastukset :) 

Tunnit ovat sujuneet hyvin. Troia aloittaa tutustumisen tuntityöhön tällä viikolla. Pian selviää jatkaako Troia asumistaan Uotilassa. Pidän peukut pystyssä, sillä pidän Troiasta ihan valtavasti. Hän on kovin sympaattinen ja kiltti. Tarhojakin korjaillessa se tulee heti katsomaan mitä tapahtuu ja yrittää auttaa parhaansa mukaan, hih! 

Sussu ja Hinte valmistautuvat kevään ensimmäisiin kisoihin. Määränpää on Riihimäki 19. päivä. Ratsastusseura DTT järjestää Sammaliston tallilla harjoituskilpailut kouluratsastuksessa. Kisat ovat Sussun ja Sennan ensimmäiset ja minuakin hieman jännittää miten ensimmäinen koitos sujuu :) Uskon että Sussu on yhtä lungi kuin ennenkin, eikä vieras paikka ole Sussusta kummoinenkaan. Hinte kävi Puokalla torstaina harjoittelemassa pitkällä radalla suoritettavaa ohjelmaa. Kotona kun ei nyt tilat anna periksi sillä kentällä on mahdoton treenata kunnolla.

Torstaina kävivät myös Villivarsan toimittajat toiseen kertaan. Heidi tekee juttua tallistamme ja se julkaistaan maaliskuun Villivarsassa. Myös muutama muu julkaisu on tulossa, mutta niistä lisää lähemmin. Muutama hoitajamme on myös päässyt kertomaan omia mietteitään lehteen :) Muistakaahan bongailla maaliskuun lehti!

Tällä viikolla yritän päästä jälleen normaaliarkeen kiinni ja läpiratsastella lisää poneja. Jade palautui tänään hieman yli viikon aivolomalta :) Ihana oli taas päästä Jaden selkään. Muistin taas mikä siitä tekee niin upean. Hiomaton timantti <3

-Nora-