Oltiin Monan kanssa tekemässä aamutallia poikkeuksellisesti, kun Nita joutui puurtamaan kotona koulukirjojen edessä ja lukea kokeisiin. Olikin kovin hauskaa nähdä lauantain asiakkaita jälleen. Kerkisin jopa katsomaan hetkeksi aikaa ensimmäistä tuntia jossa aamun pienryhmä harjoitteli laukanvaihtoja käynnin kautta. Hyvin näytti sujuvan :) 

Työnohessa kerkisin moikkailemaan muitakin ja päivä kului kuin siivillä. Junnujen ja nuorten valmennustunti oli mentävä katsomaan, sillä en ollut tyttöjen ratsastusta nähnyt hetkeen. Sielläkin asiat sujuivat varsin mallikkaasti. On hauska nähdä kuinka tytöt kehittyvät nopeasti! En malta odottaa että uudet valkkaryhmäläiset pääsevät kisaamaan ensi keväänä. Toivottavasti tytöillä itsellään on samanlainen olotila. 

Päivän tunnit päättivät taas ponitalutukset. Pienet ihmiset ja pienet ponit ovat niin ihana yhdistelmä ja niitä voisi katsella varmaan tuntikausia, söpöä! Huomenna on rästitunteja ja niitä tulee jälleen pitämään Elina.

Iltapäivällä Nella hyppäsi uuden liisingheppansa kanssa. Mörkö asuu toistaiseksi vielä Perttulan Ratsastuskeskuksessa, mutta Mörkö tuotiin Uotilaan hyppäämään kunnolla. Krista piti Nellalle tuntia ja samaan aikaan minä, Mona, Riitta ja kaikki hoitajatytöt kokoonnuttiin kahviion suunnittelemaan JouluRiehan näytelmää. Siitä tulee edellisvuosien tapaan aivan todella hauska ja upea, aivan kuten on meidän hoitajatkin! Meillä on hyvä jengi kasassa :) 

Lisää infoa JouluRiehasta tulee myöhemmin. 

Vielä muistutukseksi kaikille, poneja tai hevosia EI hoideta käytävillä! Tämä siitä syystä, että kaikki voivat turvallisesti liikkua käytävällä eikä talliin tule liian ahdasta. Poikkeuksena shettikset joita varustellaan 3.tallin käytällä, mikäli karsinoissa on hevosia. Kiitos kaikille!

-Nora-