Terve!

Esittelen tässä teille hieman tallimme yhtä uutta ponia Jadea, sillä monelle Jade on aivan tuntematon vielä. Jade on vuonna 2006 syntynyt Welsh Part Bred tamma, väriltään kaunis punarautias läsillä ja 3 sukalla. Jaden säkäkorkeus on n.140cm. Jaden on tarkoitus osallistua mukaan tuntitoimintaan alkuvuodesta 2012.

Jaden isä on komea WPB Pionier´s Sjoerd NLD, joka on kansallisen tason esteponi. Emä on welsh B Dawning Day.

Jade on todella kiltti hoitaa, hieman saattaa välillä säheltää, mutta se kuuluu asiaan :) Maltti on valttia tämän prinsessan kanssa joka totisesti myös itse tietää olevansa oikea kaunotar! Jade on menestynyt todella upeasti näyttelyissä saaden oikeastaan kaikista käymistään kauneuskilpailuista 1. palkinnon! Tulevaisuudessa Jadea on edelleen tarkoitus käyttää näyttelyissä ja toivottavasti saamme hänet pian myös kilpakentille koulu- ja esteratsastuksen merkeissä.

Jadea ei ole vielä montaa kertaa ratsastettu, joten hän opettelee nyt ratsuponin työtä. Jade on ollut mallikas oppilas, hyvin kiltti ja kuuliainen. Jade ei oikeastaan pelkää mitään, mutta äkilliset äänet saattavat häntä hieman ihmetyttää. Ensimmäiset laukat on nyt ratsastajan kanssa otettu, eikä neiti ollut niistäkään moksiskaan. Uskon että saamme Jadesta ihanteellisen opetus ja kilpaponin. Irtohypytyksessä Jade suorastaan loisti! 90cm okseri meni kuin vettä vaan! Ehkäpä Jadesta kuoriutuu vielä isänsä kaltainen esteponi ;)

Ensi kesän tähtäimenä on Laatuponikilpailu sekä ensimmäiset koulustartit.

Kuvassa Jade ja 8. ratsastuskerta.

Terkuin, Nora