Joulu lähestyy hurjaa vauhtia ja niin myös tallimme JouluRieha! Rieha järjestetään siis 18.12 alkaen klo 14. Näytöksen ovat jaettu kahteen ryhmään, lue tarkemmat esitysajat nettisivuiltamme!

Maneesin kahviossa on tällä hetkellä ainoa "ilmoitustaulumme". Muistattehan seurailla myös mitä seinällä tapahtuu! Sieltä löytyy infoa mm. ensi kesän leireistä jne.

Nettisivumme on vihdoin saatu päivitettyä. Urakka oli melkoinen, joten aikaa meni odotettua kauemmin. Työ oli myös henkisesti minulle todella raskas. Etenkin uusien hevosten päivitykset vanhojen ystävien tilalle oli todella vaikeaa ja samalla hyvin haikeaa, liian todellista. Nyt urakka on tehty ja pääsette katsomaan uusien hevostemme esittelyjä. Listasta löytyy myös kauan odotetut welshponit! Ponien suomeentuloa odotetaan jo paljon ja päiviä lasketaan ahkerasti. Ei enään kauaa! Kohta pääsen moikkaamaan myös aarrettani, Daturaa. Annukka toivotti minut tervetulleeksi katsomaan kuinka ponipoika voi :) Siellä se hurmailee tyttöponeja. Datura kotiutuu toivottavasti Joulun aikaan, mutta viimeistään heti tammikuun alussa.

Viikonlopun aikana Sinin mies Simo, kävi asentamassa uuteen siirtotalliin valot! Olipas muuten hienon näköiset ja kyllä passaa nyt laitella poneja kuntoon hyvässä valossa! Kiitos Simo!! Ensi viikon keskiviikkona saapuu uusi talli ja tuota pikaa saamme varmasti myös kalterit talleihin jotta ahneet ponit voivat keskittyä muuhun kuin puun syöntiin... mur!

Tänään tallilla oli taas katrilliharjoituksia oikein urakalla. Estekepparikatrilli, kepparikatrilli ja koulukatrilli :) Minut houkuteltiin mukaan Hintellä ja saattekin sitten nauttia vauhdikkaasta esityksestä riehassa! Hehhheee!

Viime viikolla saatiin myös ensi lumi ja hepatkin ovat olleet normaalia pirteämpiä. Eiköhän nuo tuosta jälleen tasoitu kun ilmat eivät vaihtele päivittäin :) 

Hauskaa Joulun odotusta kaikille! Nähdään tallilla!

-Nora-